Hoppa till innehåll

En morgon i pastell….

februari 12, 2013

rayonslip

rayonslip2

rayonslip3

Det duger ju inte att visa upp den finfina underklänningen utan att även visa den på. Det är något visst med pasteller, ljuvt och skirt och vårt rosa sovrum gjorde sig extra bra i morgonljuset. När jag packade upp en flyttlåda hittade jag flera förpackningar ”foam rollers” som jag köpt när jag var i London. Efter att ha föredragit ”pin curls” en väldigt lång tid kände jag för att prova att lägga det på rullar igen. Tjusigt rosa och de matchar de övriga pastellerna alldeles perfekt.

 
 

/ Of course I had to show the rayon slip in action aswell as to just on a hanger. There’s something special about pastels and the pink bedroom walls looked especially lovely in the morning light, matching the slip quite well I think. When I was unpackning the movingboxes I found several packs of foam rollers that I purchased when I was in London the last time. After a long period of preferring pin curls I felt like giving them a try. A fancy pink and of course that matches the other pastells quite lovely./

2 kommentarer leave one →
  1. februari 12, 2013 2:38 e m

    Finfint! Orkar du sova med foamrollers? Jag har kommit fram till att jag orkar om jag bara har dem på sidorna och uppepå huvudet, sedan kör jag pincurls på bakhuvudet och i nacken.

    • februari 12, 2013 3:08 e m

      Nja, jag kan ju säga att jag inte sov världens bästa sömn. Men det skulle jag ändå inte gjort oavsett foamrollers eftersom den barnsliga katten håller på och busar så mycket om nätterna och håller mig vaken trots öronproppar (!).. 😉 Med pincurls sover jag nästan som vanligt så det är ju helt klart favoriten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: