Hoppa till innehåll

En persikofärgad skönhet…

februari 10, 2013

I förra veckan fick jag något alldeles underbart med posten. Något som jag gått och suktat över länge! Nämligen en presikofärgad underklänning i rayon. Åh, vad jag älskar rayon!

barbrizon3

barbizon4

Jag hade tittat på den här till och från i nästan ett år. Så en dag kände jag bara var tvungen att ha den och som tur fanns den kvar. Tänk ångesten om någon annan hunnit före när jag tvekat så länge! Huvaligen, varför utsätter man sig för sånt?. Tvekan hade jag dessutom inget för, då den satt som en smäck och var helt underbar i kvalitén eftersom den var new old stock (dvs aldrig använd). Till och med namnlappen med tvättråden satt kvar. Sånt gillar jag!

barbizon

barbizon2(Den persikofärgade skönheten köpte jag här!)

I got this amazing slip in the mail the other week. I’ve been ogling it for almost a year until I realized that I simply had to have it. Fortunately it was still there and I counted myself lucky. I don’t know why I hesitated as long as I did, very stupid since the quality of it was superb (it being new old stock and never worn) and as it fitted like a glove when I tried it on. I really have a thing for peach rayon and I simply love this thing. And the old tag was still there with washing advice and everything. Love that sort of thing!

2 kommentarer leave one →
  1. Kristina permalink
    februari 14, 2013 11:53 f m

    Helt underbar! Jag samlar på ull linnen från förr favoritfärg är givetvis r o s a. På senaste shoppingen hittade jag ett mkt sött trikå nattlinne… rooooosa, naturligtvis! Med liten puffärm och rundad krage med en kantning i spets ,30- tal tror jag det är. Den är ju så himla fin, så jag funderar att kapa den en bit och ha det som ett vardagsplagg som får skymta fram som en topp under en kofta och med en kjol ovanpå. Det är väl ändå inte ”vintagekriminellt”? * skratt*. Helt annan sak att kapa en femtiotalsklänning till en nerdy goofy girly mini det borde det vara lag mot sådana övergrepp*skratt igen*

Trackbacks

  1. En morgon i pastell…. « Retro Olivia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: