Hoppa till innehåll

Karp!

februari 5, 2013

karp2

karp

karp3

karp4

karp6

De där karparna i lobbyn mellan mässhallen och hotellet var väldigt fascinerande. När jag gick dit andra dagen var de som förbytta, inget lugnt simmande där inte utan full aktivitet så det nästan såg ut som vattnet kokade. Nästan lite obscena med sina gapande munnar som tittade upp ur vattnet titt som tätt. Min gissning är att de kanske var lite hungriga och väntade på sin middagsmat och trodde att det var jag som hade den. Otroligt roliga att studera var de iallafall.

 
 

I was totaly facsinated by those carps in the lobby between the hotell and the fair. When we went there on saturday they where as transformed as can be. The water was boiling with activity and the had there mouths open in a quite the obscene way. I guess they where hungry and thought I was the one to feed them. 

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: