Hoppa till innehåll

Köpenhamn, dag ett….

februari 3, 2013

Igårkväll kom jag hem från Ciff (mode och skomässa i Köpenhamn) efter några dagars jobb. Det var trevliga dagar och här kommer lite bilder från i lördags.ciff

I lobbyn mellan hotellet och mässhallarna hade de en liten damm fylld med karpar. Så otroligt fint! Jag måste undersöka möjligheten för att plantera ut karp i vår damm. Jag hoppas de klarar det kalla vinterklimatet, för visst vore det läckert med sådana där fina fiskar simmandes ute i trädgårdsdammen. Så har man ju fri tillgång till färsk fisk, karp ska tydligen vara väldigt gott.
ciff2

Jag hade på min favoritstass. Pennkjol, blus och kofta.

ciff3

Det fanns mycket fint att titta på. Den här röda väskan föll mig på läppen. Jag är på jakt efter en ny lite större väska att ha som handbagage och övernattningsväska och den här modellen kom rätt nära det jag är ute efter.

ciff4

ciff5

Fina flugor och slipsar med ett väldigt inspirerande sätt att använda sig av spets.

ciff12-tiltshift

Det var många utställare. Jag hann långt ifrån titta på allt de stunder jag kunde smita i från montern.
ciff8
ciff9

ciff7

Det fanns mycket skor men de finaste kom ändå från Dkode vars höstsäsong kommer bjuda på många godbitar. Det här är några av mina favoriter, både nyheter och gamla klassiker.ciff6-tiltshift

Resteröds monter hade en husvagn. Ganska så fint tyckte jag. Resteröds linnen är för övrigt en favorit och bland de få saker jag faktiskt köper i klädväg.

/I got home from Ciff (Copenhagen International Fashion Fair) late yesterday evening. Here’s how it looked the first day. In the lobby between the hotel and the exphibitionhalls there where a small pool filled with carps. Just lovely, I will definitely look into if it’s possible to have carps in our pond or if our swedish weather is to cold for them. Wouldn’t it be lovely to have beautiful fishes swimming around in the garden pond? There where quite many nice thing to look at bedside shoes. The red bag was one of them. Need to get myself a new overnight bag, maybe I’ll make one myself. We’ll see… I also really liked those ties and bows with the lace. Of course there where a lot of shoes, but none compared with the great shoes that will in be the fall season from Dkode. I have many favorites and these are some of them…/

2 kommentarer leave one →
  1. februari 6, 2013 10:04 f m

    Väskan ser verkligen ut att passa dig! Antar att den dock var way out of budget? Slipsarna och flugorna var så snygga! Hmm, vore kanske lite snyggt att ha en spetsslips/fluga till en skjortblus… Intressant idé! =)

Trackbacks

  1. Karp! « Retro Olivia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: