Hoppa till innehåll

På språng…

augusti 24, 2012

Jag har svårt att välja. Allt är svårt och en del saker svårare. Som om det inte vore nog med att välja allt som har med renoveringen att göra gick ju mina glasögon sönder i förra veckan när jag blev avkastad av hästen. Att välja glasögon är bland det värsta. Jag var dessutom väldigt nöjd med de finfina röda Mikli-bågar som jag hade, även om de blivit lite slitna. Men de här är vad jag väljer mellan. Tror jag..

De här kanske. Svarta med lite lila infällt i plasten på skalmarna. Precis som de senaste fyra glasögonen är de Alain Mikli och riktigt god kvalité. Stabila, handgjorda och såklart lite dyrare än. Ja, andra bågar. Det jag funderar på är om de är för svarta och om vinkeln på bågen förstärker ögonbrynen så jag ser arg ut (maken sa någonting om det när han kom med sin åsikt). Man vill ju inte se argare ut än nödvändigt menar jag. Men jag gillar dem nog. De har ju ett fint klassisk snitt.

Sen var det de här! Också rackarns fina, billigare, ecologiska faktiskt. Med glitter på sidorna och i fin skölpaddsbrunt, har alltid velat ha sköldpaddsfärgade bågar. De är lite rundare än de andra och lite snällare. Men är de för snälla? Åhhh, jag vet inte. Väldigt svårt och jag ringde och bad om uppskov att få lämna tillbaka dem så jag kan ta helgen på mig att bestämma också… Nu sätter jag istället på mig solbrillorna och säger hej!

Jag ska nämligen precis nu sätta mig i bilen och tillsammans med maken köra ned till Göteborg och gå på en efterlängtad 30års fest. Det ska bli väldigt trevligt att få träffa bästa vännerna igen och ta igen. Vi ska bo på hotell och äta gott hela kvällen. Jag har förberett riktigt bra födelsedagspresenter och dagen efter ska vi nog ta en tripp utmed västkusten för att leta reda på en rejäl räkmacka. De har ju som bekant de bästa räkorna på västkusten! Morsning korsning!

I’m choosing between glasses, my old ones got smashed in the horse-accident the other week. But I can’t decide. Are the black ones to black and aggressive? Or are the brown ones to round? For now I just take the sunglasses on because me and my husband are just ready to get on our way to drive down to Gothenburg. One of our closest friend has a birthday party and we’re thrilled to finally be able to go down there and we have a lot of catching up to do. So long!

3 kommentarer leave one →
 1. Katrin permalink
  augusti 26, 2012 1:13 e m

  Jag tycker dom första. Par Nr 2 var fina, men jag tycker dom är för snälla som du säger.
  Kram!

  • augusti 26, 2012 2:03 e m

   ja, du har kanske rätt, tack för rådgivningen!.. tänkte bestämma mig imorrn. Är trött på att gå med spruckna bågar. 😉

Trackbacks

 1. Glasögon å mustasch… « Retro Olivia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: