Hoppa till innehåll

Örebro Vintagemässa!

maj 4, 2012

För ett tag sedan läste jag på Tidens Melodi att det ska gå en Vintagemässa  av stapeln på Ritz i Örebro den 26 maj . Givetvis blev jag intresserad då det ”bara” är 10 mil Örebro och det alltid är lite roligt att besöka staden som jag faktiskt kallade hemstad i tre år då jag pluggade vid universitetet. Först tänkte jag bara gå dit som besökare men sen kom jag på att det är ju klart att jag ska vara med som utställare istället. Retro Olivia’s första officiella uppdrag skulle man kunna kalla det, även det kanske låter lite mer högtidigt än vad det är. Jag kommer iallafall ta med mig både vintage-kläder och sånt som jag designat och sytt själv och så lite annat smått och gott. Det ska bli väldigt roligt och som assistent har jag med mig min kära mor, vi är ju ett väldigt bra mäss-team sedan tidigare så det är klart att hon ska följa med. Så om vägarna går förbi Örebro den 26 Maj så tycker jag ni ska titta förbi! Jag hoppas att vi ses!

5 kommentarer leave one →
 1. maj 4, 2012 4:06 e m

  Kul! Kanske skulle ta mig dit… 🙂

  • maj 4, 2012 4:44 e m

   ja gör det.. Det är ju alltid kul när de drar igång sådana här evenemang, det får man stödja.. Sen var det ju middag och klubb sen på kvällen.. 🙂

 2. maj 6, 2012 11:47 f m

  hej olivia

Trackbacks

 1. Blå klänning X 2 « Retro Olivia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: