Hoppa till innehåll

Blå klänning X 2

maj 7, 2012

Idag har mamma och jag varit uppe i mormors hus och röjt och gått igenom garderoberna och tittat på vad som kunde tänkas få följa med till Vintagemässan. Det finns mycket i mormors garderober så vi hittade en hel del som var intressant. Det är väldigt trevligt i vissa sammanhang att tillhöra en släkt som notoriskt aldrig slänger någonting, speciellt när man är en sådan person som älskar att rota i gamla saker. Man kan hitta mycket fint och tro det eller ej, jag gjorde faktiskt några fynd till mig själv och jag som trodde jag hittat allt vid det här laget. Vips så dök inte mindre än två urtjusiga hemsydda klänningar upp som passade som en smäck. De hade dessutom nästan samma färgställning, en härlig blå nyans som passade ruskigt bra ihop med min nya hårfärg..Turkosblått är verkligen en fräck och snajdig färg! (Observera också de schyssta tapeterna i mormors sovrum)

Today my mother and I went to my grandmothers house to sort through the closet to find stuff to sell at an vintagefair that we are going to in a few weeks. We found some great stuff, and I got two dresses for myself aswell. Both in a nice blue color that really went well with the new haircolor.

7 kommentarer leave one →
 1. maj 8, 2012 4:30 f m

  Wow! Vilka skatter du hittade hos din mormor! Kul!

  • maj 8, 2012 5:55 f m

   Ja det var härligt.. Det är ett helt hus fyllt av skatter, väldigt kul.. Sen finns det ju inte bara kläder utan dukar, möbler, porslin allt möjligt fint.. Det är alltid jättekul att titta runt bland allting som finns där 🙂

 2. maj 8, 2012 7:06 f m

  NÄ! Jag är grön av avund här! Och jag kan eventuellt ha bussat en liten tant i Kumla på dig… Förlåt i såfall!

  • maj 8, 2012 8:01 f m

   Hehe, jag är avundsjuk på dina snygga golvlampor så då är det jämnt upp. 😉 Har inte råkat ut för någon Kumla-tant än så länge iallafall.

 3. maj 8, 2012 9:45 f m

  Så fin!

 4. maj 19, 2012 11:50 f m

  Tack för titten..Jätte fin blogg du har…Åter kommer säkert…50talet ligger mej varmt om hjärtat=)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: