Hoppa till innehåll

Strumplager….

maj 3, 2012

Jag hade nästan glömt hur jag förra månaden beställde en stor laddning av mina favoritstrumpor från What Katie Did eftersom de skulle tas ur produktion. Igår när jag upptäckte ett stort rosa paket i brevlådan blev jag först alldeles konfunderad och undrade vad det kunde vara i. De här strumporna är inte bara snygga, de har rätta 40-50-tals looken med söm, de kostar bara 60 spänn drygt och de håller hur länge som helst om man sköter sig, inte konstigt att de är favoriter. Varför, varför skulle de sluta tillverkas?!
 

Jag var bara tvungen att skaffa mig ett litet lager så jag klarar mig i allafall ett tag framöver. Även om de som ersätter dem säkerligen är både fina och bra ville jag inte ta några chanser… Nu är jag till och med såpass manisk att jag överväger om jag inte borde bunkra upp med en laddning till. För hur länge räcker egentligen tio par strumpor? Här måste man tänka konstruktivt!

 
 

I completely forgot that I ordered stockings from What katie did the and yesterday when they appeared in the post I was quite perplexed over the parcel before I remembered. My favorite kind of stocking is to be discontinued and I just had to stock up before it was to late. Now I only wonder if ten was enough?

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: