Hoppa till innehåll

Klackarna i taket!

maj 2, 2012
tags:

Nu finns de skor vi har kvar utlagda på Färgkrafts webbutik. Vi brukar ju som sagt köpa in några få modeller till firman och ta med oss till Syfestivalen och andra mässor vi åker på. Främst är det ju för att det är roligt med fina skor och vi själva vill ha dem som vi blev återförsäljare. Jag har aldrig haft så många fina skor som jag har nu, snacka om jobbförmån. Jag slår klackarna i taket och hurrar över hur bra det kan vara ibland.

Annars har jag just nu väldigt svårt att få saker gjort eftersom det är så fint väder ute att jag bara vill gå ut istället för att göra det jag ska. Samtidigt så har jag flera deadlines som närmar sig och det är ju typiskt att det sammanfaller med väderomställningen. Det är nästan så jag hoppas på rusk-väder så jag får lite hjälp till att skärpa mig… Men bara nästan, man ska inte vara otacksam!
 
 

I have updated the webb-shop with the shoes we have left. I just love being a retailer for these shoes because never in my life have I my closet been so full with beautiful footwear. Here in Sweden it’s almost summer at last and the sun i shining like ever before, it makes it hard for me to concentrate on work when all I want to do is go outside and enjoy the weatherchange. Typically I have several deadlines coming up and I just have to get some work done. I almost wish for bad weather, to help me get motivated, but only almost. One should’t be ungrateful.

2 kommentarer leave one →
  1. maj 2, 2012 2:10 e m

    Vad kul att kunna ha möjlighet att köpa så mycket fina skor! 🙂

    • maj 2, 2012 2:26 e m

      Ja det är ”gött”. Jag känner mig väldigt sko-bortskämd.. Härligt! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: