Hoppa till innehåll

Bebisbubblan!

oktober 1, 2015

Efter en riktigt lång bloggpaus dyker jag upp här igen.. Såklart var det ju den lille bebisen som kom och jag fann mig själv försvinna helt in i den där såkallade bebisbubblan.. Efter att ha väntat och väntat, jag som är världens otåligaste gick ju såklart över tiden sex dagar, så kom han min lille prins.. Nu är det sju veckor sedan och det känns som det var alldeles nyss. Hur kunde veckorna gå så snabbt?!

jagoture

Även om jag tyckte det var riktigt trevligt att vara gravid så är det rackarns fint att få gå tillbaka till sin normala (någorlunda iallafall) kropp och nu har jag ju förstås den här lille gynnaren som är det bästa någonsin…Blått är nuvarande favoritfärgen både för mig och lille Ture.. Klänningen är gammal men känns som ny eftersom den legat undangömd tillsammans med allt annat med midja.. Koftan stickade jag under tiden jag väntade lillen, när jag inte orkade göra annat än att ligga i soffan och se på Poirot.. Tre gånger gjorde jag det vänstra framstycket (gravidtröttman satte sina spår även på sticknings-huvudet uppenbarligen).. Men det gjorde inget, eftersom det var själva stickandet som gjorde att jag inte kreverade av uttråkningen i att inte orka göra något fysiskt.. Till slut fick jag ihop den iallafall, lagom innan han kom till världen och perfekt att ha nu när man måste akta sig för att bli kall så man inte åker på mjölkstockning..tureojag2

Sötaste lilla pojken.. Liten som en räka men ändå en helt egen liten person med vilja och karaktärsdrag. Det är ju helt fantastiskt egentligen hur naturen funkar och jag sitter flera gånger per dag och förundras över att jag är mamma till den här utomordentliga lilla killen.

tureojag3

8 kommentarer leave one →
 1. oktober 1, 2015 7:38 e m

  Önskar allt gott till er och lillprinsen 😊

 2. oktober 1, 2015 10:34 e m

  Nämen åååå…. Grattis, så roligt att allt gått bra och att du visar upp ditt lilla underverk! Massor av lyckönskningar till dig och din familj!

 3. lisakristin permalink
  oktober 2, 2015 4:43 f m

  En sån söting! Och så gott han gosar in sig.

 4. Olivia permalink
  oktober 2, 2015 6:24 e m

  Grattis! Hoppas att ni har det alldeles underbart!

 5. Carina permalink
  oktober 2, 2015 7:11 e m

  Brukar följa din blogg, så nu vill jag passa på att önska dig Grattis till lillen!

 6. Christina permalink
  oktober 3, 2015 11:09 f m

  Men vad roligt! Grattis! Brukar följa din blogg och det är klart det är roligt att se att ni båda mår bra! Du klär i modersrollen! Grattis igen och jag lovar dig att du kommer att bli förvånad hur fort små barn växer och blir stora!

 7. Hedda permalink
  oktober 4, 2015 8:31 e m

  Gratulerer så mye! Nydelige bilder, ble helt rørt. 🙂 Lykke til!
  Hilsen Hedda

 8. Annika Hessman permalink
  oktober 5, 2015 6:40 e m

  Grattis, kärleken växer.
  jag frågade på Syfestivalen i Borås när jag köpte ull siden tvättmedel, så jag fick veta att det var en son.
  njut nu, det går fort.
  så fina bilder.
  grattis än en gång:-)
  M v h
  Annika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: