Hoppa till innehåll

Just nu, på stickorna och naglarna…

april 22, 2015

22april15

Just nu stickar jag på den här lilla koftan. Fick en förkylning på halsen och har legat några dagar i soffan med Poirot och det här härliga blå garnet (Färgkrafts Luxus) som sällskap. Det är bästa sättet för mig att verkligen vila när jag är sjuk om jag har en stickning till hands, för då slipper jag bli helt tokig av tristessen (det är det värsta med att vara sjuk, att det är så urbota tråkigt att inte kunna göra något).. Det enda som är dumt när man är sjuk-trött är att det ibland blir fel och man stickar på utan att tänka sig för. Som när jag var färdig med ena framstycket och insåg att jag glömt att göra ökningarna när jag slutade med resåren i midjan. Bara till att göra om med andra ord. Men, ibland är det ju inte produkten som blir färdig som räknas utan själva glädjen i stickandet.. Så jag stickar glatt om framstycket som blev fel och tänker att det första fick för tränings skull!

22april152En annan favorit just nu är Iduns nya nagelack (5-free, hurra!) och den här godbiten i färgen ”Rubin” som jag köpte härom veckan. Perfekt röd, hyfsat pris och utan formaldehyd och annat krafs. Dessutom är just den här typen av röd så snygg ihop med blått, så när naglarna är lackade i det är det en fröjd att se stickningen framför sig. Jag funderar på om inte knapparna ska få bli röda i liknande nyans och så funderar jag på om jag inte skulle brodera på vita små blommor vid oket.. Vitt tillsammans med rött och blått är ju alltid rackarns snyggt!!!

/This is what I’m working on at the moment.. I’ve been sick with a cold last few days and knitting has been my savior from getting mad from the boredom of resting my poor tired body. I really hate just laying there and are the worst at being sick. I also have a new favorite that goes really well together with my lovely blue wool. This nail polish is from the swedish brand Idun (5 free) and I like it a lot…. goes on really well and stays put, the color ”Rubin” is a classic red creme, perfect for the nails when knitting something blue. I just love blue and red together!!/

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: