Hoppa till innehåll

I väntan på värmen..

april 15, 2015

I helgen sydde jag klart ännu en klänning i vad som numer är min dagliga uniforms-modell.. I en tämligen grov bomull för den tankarna till gamla klassiska kökshanddukar och ränderna får mig att längta efter polkagrisar.. Nu är det bara värmen som saknas för den känns ju onekligen som en vår och sommar-klänning som bärs upp som allra bäst med solbrända ben och sandaler….polka2

Det är bra att jag tycker den här modellen är så rolig att sy eftersom det i stort sett bara blir den här nu. Snart har jag en för varje dag i veckan och några för fintillfällen. Den här i sitt grova tyg men ändå glada färgsättning hamnar någonstans mittemellan. För findagarna hemma men kanske inte något man går in och gosar med getterna i.. För finns det några som är snabba med att sätta lortiga små klöv-avtryck på kläderna så är det de där små illbattingarna till getter…polka/I made another dress this weekend. In a quite heavy cotton it makes the thoughts wander to old classic kithcentowels and the stripes makes me long for the classic swedish candy ”polkagris”… I hope the weather can turn a bit warmer soon so I can wear it with bare legs and sandals…/

5 kommentarer leave one →
 1. april 15, 2015 4:53 e m

  Fin!

 2. april 22, 2015 4:33 f m

  Fin och fräsch! Längtar efter att sy en klänning jag med…

  • april 22, 2015 6:35 e m

   Tack! Ja det är ju alltid roligt att ladda med klänningar inför vår/sommar så det tycker jag du ska göra så snart du kan! 🙂

 3. april 25, 2015 8:22 e m

  Åh, vad vårig och fin! Kommer mönstret på bloggen snart? Har svår längtan efter en sån här klänning nu!

  • april 27, 2015 3:42 e m

   Nja det dröjer nog lite till. Har börjat rita av men inte gjort alla graderingar än eftersom jag har lite gravid-tröttma som ställer till det 😉 ifall du inte orkar vänta så har merchant and mills en fin klänning i liknande stil, den heter ”factory dress” .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: