Hoppa till innehåll

Rutigt ska det vara…

oktober 20, 2014

Jag har en stor kärlek till rutigt.. Det här är min favoritjacka just nu och givetvis är den rutig. En vintage-jacka av 49er snitt i mjukt och fint ylletyg. Inte en Pendleton faktiskt som mina andra jackor i samma stil utan en Kasual Koat, fyndad på Etsy för några veckor sedan.pendlton3

En riktig klassiker i garderoben som man inte kan ha för många av, den här typen av jacka är verkligen användbar. Man känner sig både stilig och avslappnad på en och samma gång och yllekvalitén i de här gamla godingarna är super.. Nu är det bara att hoppas på att det inte blir smällkall vinter än på ett tag så jag kan fortsätta använda den här raringen ett tag till…
pendlton2

Stora fina slag på kragen och fickor att stoppa smått och gott i…pendlton

Älska gamla märkesetiketter.. Typsnitten förr var verkligen så mycket snyggare.

kasualkoat

I förra veckan fick jag en lucka i schemat och färgade över utväxten och bättrade på det röda. Så nu kan jag visa mig bland folk igen utan skämmas (eller ha basker på toppen). Väldigt skönt att slippa ha dåliga hårdagar för jämnan, med uppfräschningen blev jag dessutom sugen på att lägga det vilket jag inte gjort så mycket på sistone. Så det blev lockar denna regniga och slaskiga måndag till trots. Nu kommer det ju inte hålla vidare länge, för fukt gör att lockarna sloknar på fem röda och när det både regnar ute och det står ”garn-färgning” på schemat hela dagen har frisyren verkligen oddsen emot sig. Men det var ju fint en liten stund på morgonen iallafall och det är inte så dåligt det heller…pendlton4/I’ve got a new favorite jacket! I love plaid and the 49er style jacket is my absolute favorite.. This is a vintage Kasual Koat, I wear it all the time and hope that winter doesn’t show up just yet so I can get some more weeks with this baby…/

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: