Hoppa till innehåll

Skogsutflykt!

augusti 10, 2014

surö8

Vi tog oss en söndagsutflykt till Surö bokskog..

surö

Jag tog den här alldeles nysydda klänningen på. För även om jag är väldigt förtjust i kjol och blus så är det ju trevligt att bryta av ibland genom att sy en klänning här och där..
surö3Surö bokskog är ett väldigt fint naturreservat med, som man förstår av namnet, massvis med tjusiga bokträd. Det är mycket fint att promenera här, lugnt och fridfyllt. Det var fint att byta tallskogs-miljön där vi bor mot lövskog en liten stund…
surö5

Klänningen syddes färdigt minuterna innan vi åkte och jag måste säga att jag blev nöjd. Det är trevligt med en skön vardagsklänning i bomull.  Mönstret är samma 6-vådiga kjol som  vanligt men jag satte ihop den med en blus. Just nu är jag väldigt förtjust i den här modellen. Jag ritade nämligen om mitt blusmönster med kimono-ärm nyligen och nu är det precis som jag ville ha det.

surö6

Nu sitter ärmen bättre och jag ändrade lite på bystinsnittet. Bekvämt är ledordet. Har redan två till blusar tillklippta och ännu en klänning i tankarna.

surö10

Fickor fick det givetvis bli också. Det är ju grejen med fickor, att när man väl vant sig på dem är det jäkligt opraktiskt att inte ha några.. Men man kan ju i alla fall variera hur de ser ut.

surö2

surö11

Mina nya skor fick invigas ute äntligen. Perfekta att gå på bokskogs-promenad i. Behövde inte ens gå in dem…
surö7

Hemåt igen på slingriga grusvägar (den bästa sorten). Men det dröjer nog inte länge innan vi åker tillbaka. Jag kan tänka mig vad fina alla lövträd blir när det börjar hösta sig och löven blir gyllene. Fint så det förslår förmodligen..

surö9

/We went for a sunday outing looking at a beech forest. A very pretty place to stroll and look at mother nature in all her glory. I took my newly made dress on and wore my saddles out for the first time. Both the dress and the shoes where most comfortable./

4 kommentarer leave one →
 1. augusti 11, 2014 9:25 f m

  Så mysigt! Bokskog e den mysigaste skogen, enligt mig. Massa ljusspel från solen mot löven och oftast bättre terräng än i en ”vanlig” skog! Mer skogsturer åt folket!

  • augusti 12, 2014 10:12 f m

   Ja det är verkligen upplyftande att promenera i lövskog.. Ska verkligen ta mig tid att göra det oftare. 🙂

 2. augusti 11, 2014 6:33 e m

  Klänningen blev väldans fin 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: