Hoppa till innehåll

Nya älsklingar….

juli 21, 2014

saddlecreamred

Länge har jag gått och tänkt på att mina gamla saddleshoes som jag haft i så många år snart gjort sitt och behövde ett par ersättare. Häromveckan gjorde jag slag i saken och beställde ett par från Rocket Originals. De kom på bara ett par dagar och jag blev med en gång förälskad i dem. Mina förra var av märket Willits som beställde jag från amerika’tt och de har jag varit väldigt nöjd med men kände att jag ville prova något nytt.
saddlecreamred1

Det finns inget bättre än den pirriga förväntan i när man beställer något på postorder och det visar sig vara ännu bättre än man trodde. Lukten av nytt läder när man öppnar sin kartong och glädjen i när man upptäcker att de sitter perfekt och att de dessutom är sköna som ett par jympaskor. Först hade jag tänkt mig ett par i svartvitt som de förra men när de inte hade dem i min storlek föll jag istället för de här i rött och kräm-färgat läder och nu måste jag säga att jag är glad att det blev den här färgen istället. Lite mildare kontraster och väldigt klassiskt 40-tal. Jag har en känsla av att de här raringarna kommer vara på mina fötter mest hela tiden fram tills snön kommer och kanske till och med efter det. Sko-lycka bland det bästa som finns! sadddlecreamred2/I got myself a new pair of shoes and I’m totally in love with them. Red and cream saddle shoes from rocket originals and I couldn’t be happier. It’s a very comfortable shoe in good quality leather and I have a feeling these babies will be on my feet all the time until the snow comes and maybe even after that./

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: