Hoppa till innehåll

Sköna söndag…

juni 29, 2014

 

Söndag! När alla djuren är matade och i sina hagar så går jag in och unnar mig lite härligt slappande. Frukost på bricka, ett gammalt avsnitt av Poirot och favoritraggsockarna på. Det är söndagförmiddag för mig det.skönasöndags2

Jag tar fram min stickning och drar av några varv samtidigt som Poriot löser något brott som jag sett förut men som är underhållande ändå.skönasöndags

Det är fortfarande den här gröna koftan som gäller. Nu är andra framtstycket snart klart och sen är det dags för ärmar. Nagellacket är en ny favorit i min röda samling, märket är Zoya och färgen heter Elize, en härlig knallröd med lite lätt skimmer i. Det är alltid extra fint att sticka när man kan se ner på färgglada naglar emellanåt.skönasöndags3

Som sällskap har jag dessutom den är lilla killen. Vi har nämligen varit hundvakt under veckan och Tobbe här är en bra följeslagare både när det gäller att ta hand om djuren och slappa i soffan. Snacka om att bli sugen på att skaffa hund igen, han är ju hur fin som helst och världens kelgris. skönasöndags5

Tobbe är en blandras med både Cocker spaniel och Golden retriver i sig och han får mig att grunna på om inte en sådan här lite lurvig hund i mellanstorlek vore något för oss faktiskt. Men det får vi grunna på ett litet tag till… Nu ska Tobbe och jag sticka några varv till innan han måste åka tillbaka hem till sin vanliga matte igen…
skönasöndags4

/Spending my sunday watching old episodes of Porirot and knitting. And as a bonus I have this little guy to keep me company in the sofa, we are dog sitting for a friend and Tobbe here has really made me miss having a dog.. We really should do something about that soon…/

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: