Hoppa till innehåll

En strålande solig sommardag….

juni 30, 2014

kjolochskärp4

En strålande solig dag i förra veckan hade jag den här klädseln på. Min nya jeanskjol som är ruskigt skön.Singoallablusen är ny fast egentligen gammal, jag sydde den för några år sedan och hade med till en vintageloppis. Den blev aldrig såld men jag tänkte att jag skulle lägga ut den på Etsy istället. Det blev aldrig av, istället hängde jag in den i garderoben oandvänd. Så i förra veckan hade jag inget att ta på mig (kändes det som iallafall) och då slog jag till på den här singoallablusen. Det är en lite skön känsla i att ”handla” från sig själv och ta på ett plagg som är så längesedan man gjorde att det känns som någon annan gjort det. kjolochskärp5

Jag har uppdaterat jeanskjolen sen sist med nitar. Det känns ju lite mer ”jeans-igt” med nitar och dessutom är det bra med en liten förstärkning i fickan där dragkedjan sitter.kjolochskärp3

Det är verkligen skönt med margereteflätor när det är sådär klibbigt varmt. Nu när jag börjat spara ut håret lite längre än vanligt så är det tacksamt att få bort det från nacken ibland. Mitt bästa hårtips just nu är att sista dagen innan tvätt krama in så mycket kokosolja man kan i topparna, fläta det som vanligt och sen gå med denna flät-inpackning över dagen och sedan tvätta håret på kvällen. Både enkelt och effektivt, mitt hår har nämligen en tendens att bli ruksigt torrt så jag får göra både det ena och det andra för att hjälpa det på traven.

kjolochskärp2

Knalligt blåa sandaler från Dkode hade jag också dagen till ära. Funkar någorlunda bekvämt till min brutna lilltå (om man inte ska gå långt) men framför allt är de rackarns snygga.

kjolochskärpDet röda skärpet som jag gjorde häromveckan använts flitigt.

/This was my outfit a hot day last week. The jeans skirt are so comfy and the peasant blouse was an old one I made but haven’t used so it was new to me. The red belt I made the other week is being used most frequently, red really is a nice accent-color. On hot days I love to braid my hair like this. My best hair tip for dry hair at the moment is to on the last day before washing squeeze in a handful of coconut oil in the ends and then braid it and have it like that over the day and wash it in the evening. /

One Comment leave one →
  1. juni 30, 2014 12:05 e m

    Vad fint! du är verkligen duktig på att sy! Blev nyfiken på din Etsy-shop – vad heter den? Säljer du mycket där?
    Hälsningar Eva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: