Hoppa till innehåll

Man vill ju ha hy som en nyponros!

juni 24, 2014

Jag har börjat med en ny smink-rutin som jag verkligen gillar. Jag har nämligen precis nyligen upptäckt märket Cailyn (från Amerika’tt). Det är tydligen ganska stort där men här är det desto mindre välkänt. Efter tips från en kompis testade jag och blev frälst på deras Mineral Foundation Deluxe. Tidigare har jag provat mineral foundation vid en rad olika tillfällen och aldrig blivit nöjd. Det har kliat, känts torrt, blivit kakigt och pudrigt efter applikation och så vidare. Ja, vi har helt enkelt inte funkat tillsammans (har testat märken som ID, Jane Iredale, Bare Minerals och liknande). Men den här däremot funkar suveränt. En dröm att applicera,  jämnt och fint resultat som känns skönt på huden hela dagen. Man kan jobba sig fram till en rejäl täckning eller bara sminka sig lite lätt för en ”nästa-osminkad-men-ändå-jäkligt-fräsch-look”. Håller hela dagen lätt som en plätt och dessutom tycker jag den förbättrat hyns kvalité efter den här första månaden jag använt det. Bara tummen upp alltså och som en lätt ”smink-junkie” är jag otroligt glad över att ha hittat ett nytt märke att trivas med. De har även en frän ögonbryns-grej (gelux eyebrow), gel eyeliner och en hel del fina ögonskuggor som jag blivit rackarns intresserad av. Bara att lägga i en mentala önskelistan med andra ord… Foundationen beställde jag från butiken Pure Cosmetic i Göteborg, lätt och snabbt fick jag mina grejer och de hade en väldigt fin kundservice. Nästa gång jag är där ska jag gå in i butiken och klämma lite på grejerna i verkligheten. Det kan bli farligt för plånboken så det är allt tur att jag inte har någon Göteborgs-resa planerad än på ett tag.

cailyn

/I found a new favorite brand. Cailyn cosmetics, relatively unknown here in Sweden but a bigger brand in the US where it origins from. I love their deluxe foundation. After trying several other brands of mineral make up without any luck I’ve finally understand all that mineral make up-buzz. It feels great on the skin and makes my complexion perfect.. And it’s also such a great alternative when you have little time in the morning and just want an easy and fast make up./

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: