Hoppa till innehåll

Lägg på en rem, och helst ska den vara röd!

juni 22, 2014

 

Jag har velat byta kamerarem hur länge som helst men inte hittat något jag gillat. Så häromdagen gjorde jag en egen istället. Mycket bättre egentligen och jag borde tänkt på det tidigare.
rem2

Jag ville ha något smidigare och mindre än den som kom med kameran och lekte med lite läderremmar av olika bredd innan jag till slut föll för den allra smalaste. Eftersom jag är en sucker för rött så färgade jag in remmen med röd narvsvarta. Vips så blev det naturfärgade lädret rött i precis rätt nyans. rem3

Det är handskar på som gäller när man hanterar narvsvarta, det fastnar nämligen både snabbt och effektivt. På allt. Jag insåg snabbt att jag köpt en löjligt liten flaska och den tog slut på fem röda. Bokstavligt talat! rem4

När jag ändå hade lädergrejerna framme gjorde jag ett skärp också. Remmen räckte precis och färgen med, fast jag fick snåla på insidan. Jag har egentligen letat efter det perfekta enkla knallröda läderskärpet i hur många år som helst. Med tanke på att det tog kanske 10 minuter att göra ett själv så är det ju hur dumt som helst att jag inte kom på det tidigare. Så här blev kameraremmen när den var färdig. Nu är det en fröjd att gå runt med kameran i rem runt halsen och inte som förut då den var mest i vägen. Att dessutom ha ett skärp som matchar är inte helt fel heller…Tror säker jag har ett eller annat par röda skor som är i någorlunda samma nyans också. Härligt!
rem/A few days ago I finally took the time to make myself a new cameras trap. The old one that came with my camera has been bugging me being in the way and just to big so it was pretty nice to change into something a little more comfortable. I chose the thinnest of the leather straps that I had in my stash and I dyed it red. When I already had the things out I also took the time to make a belt to match, it took about ten minutes tops so it wasn’t such a chore at all. Ive been wanting a simple red leather belt for a very long time so I can hardly believe that it took me so long to get around doing it…/

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: