Hoppa till innehåll

En tur till slottet!

juni 17, 2014

I förra veckan var det återigen dags att hänga den här säsongens utställning på Läckö slott..lacko

Det är alltid så mysigt att ta den där trippen tillsammans med mamma. Vi packar ihop sakerna i ateljén dagen innan och sen blir det ett stycke biltur  ut till Läckö med en picknick-korg packad bredvid verktygslådan och strålande fint väder fick vi också.lacko2

Hunden Bobby fick också följa med såklart, annars hänger han med oss i ateljén när vi jobbar. De där ögonen alltså, de smälter ens hjärta. Nu när han kommit upp lite i ålder är han dessutom en väldigt sansad och lätt jycke att ha med sig. De kan ju annars vara lite lätt vilda de där Staffordshire Bullterrierna…

lacko4

Jag flätade mitt hår med extrem utväxt i favoritfrisyren och tog på läppstift för att väga upp för det o-chica i att gå med ofärgat hår. (Nu är det dock åtgärdat tack och lov!)lacko3

Nymålade träskor fick komma ut och lufta sig i slottsmiljö.lacko6Det är lite extra fint att vara på slottet sådär innan säsongen börjat. Det är knappt en kotte där, förutom de som jobbar med förberedelserna inför invigningen och man får en liten privat känsla av slottet utan att behöva kryssa mellan turisterna. Mycket mysigt!

lacko7

Så förstås har jag ju en extra känsla för det här stället eftersom det var här vi gifte oss, maken och jag. För åtta år sedan, jisses vad tiden går fort!!
lacko8

/Last week we went to Läckö-castle to hang our exhibition that we have there every year. I love going there before the season starts. It’s so beautiful and peaceful there without all the tourists and of course I have a special love for it since it was there my husband and I got married. Eight years ago this year, my how the fly!/

One Comment leave one →
  1. juni 19, 2014 1:18 e m

    Vilken makalös plats att gifta sig på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: