Hoppa till innehåll

En fin present…

maj 19, 2014

bean

För några veckor sedan åkte jag för att titta på ankor hos en farbror några mil bort. Jag hade nämligen funderingar på om vi inte skulle utöka gårdens djur med några ankor av sorten Svensk Blå. Det var väldigt fint att få titta på de söta ankorna och få rådfråga om ankskötsel och sådant. Mannen frågade mig om jag odlade, och då svarade jag givetvis att jag gjorde det, även om jag är nybörjare. Så fiskade han snabbt upp en påse ur fickan och gav mig. Det var en liten påse med blandade bönor. Nu kommer jag tyvärr inte ihåg vilka sorter det var så det ska bli väldigt spännande att se vad som kommer upp efter jag sått dem. Vilken fantastisk present! Inte nog med att de bidrar till mångfalden i min köksträdgård, men de är ju så otroligt vackra också. Efter skörd senare i sommar tänker jag spara några och torka så ska det nog allt kunna bli lika fina bönor igen nästa år…
bean2/A couple of weeks ago I got these beans as a gift. They look so pretty and soon they will be put to earth and give me a nice crop later on in the summer I hope…/

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: