Hoppa till innehåll

Nu åker jag en sväng nedåt!

mars 13, 2014

Nu åker jag en sväng nedåt landet. Det är mässa i Malmö och vi ska vara där och ställa ut med Färgkraft. Det är knappt man hunnit packa upp väskan sen förra gången känns det som. Men efter den här mässan dröjer det till hösten då mässäsongen börjar igen med en skräll i och med Väv-mässan i Umeå.. Det ska bli såå skönt att slippa åka bort på några månader, jag har längtat efter att det ska bli lite lugnare så jag kan få tid över till gården mer. I vår är det mycket på gården som ska göras och det ska bli så kul. Vi börjar i nästa vecka med att sätta upp fårstängsel till getterna, som jag längtar. Bilden är från i somras då traktorn var nyköpt, snart är det dags att den kommer till användning för mer än bara snöskottning… Potatislandet, here I come!

viktor/I’m off to another fair this weekend and how I long for it to be next week. This is the last of the fairs for the spring and it will be nice to be more at home. There is a lot to do at our farm starting next week when it’s time to put up the fences for the goats that will be living with us soon./

2 kommentarer leave one →
  1. Anna-Karin Gunnarsdotter permalink
    mars 16, 2014 4:55 e m

    Jag förstår att mässresorna tar mkt tid men jag är väldigt glad att Färgkraft kom till Malmö i helgen. Så fort våren har kommit tillbaka till Skåne ska jag ut och lufta mina nya fina röda skor i väntan på det beställda garnet som ska bli en härligt grön kattfotskofta. 🙂 Vänliga hälsningar / Anna-Karin, trogen bloggläsare och nu även kund 🙂

    • mars 25, 2014 10:47 f m

      Ja de var verkligen fina på dig skorna. Härligt att det blev vår till slut så du kan ha dem ute, jag väntar på tillfälle än att få ha mina. Just nu är det mest gummistövlar som är lämpligt skodon på fötterna 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: