Hoppa till innehåll

Djur-pepp!

mars 11, 2014

Idag har jag massor med jobb men är samtidigt lite trött och hängig (har nog en förkylning i kroppen). Så för att bota det dricker jag havtornsjuice sprängfylld med C-vitamin till frukost och tar under dagen emellanåt en liten kort pepp-paus och tittar på den här söta videon. Eftersom vi snart kommer ha både getter och gris på gården känns det passande och den får mig att verkligen ladda för allt kul som ska ske i framtiden. Det är ju så givande med djur. Nog för att det kanske blir så att man blir mer bunden till hemmet när man har flertalet djur på gården som ska tas om hand, speciellt när man måste mjölka morgon och kväll. Men med tanke på hur roligt det är ser jag inte det som ett problem, snarare en bonus. Dessutom kan man ju skippa allt vad tv-tittande heter, vi kommer ju ha en underhållande ”natur-ruta” utan dess like att titta på, bara genom att kika ut genom fönstret….

/I’m a bit tired today but with a lot of work to do. So once in a while I take a short break to watch this funny video. Since we will have both goats and pigs soon it’s fitting and fills me with energy just thinking of the lovely creatures that will fill our farm very soon. Those baby goats really are the cutest in the world…./

2 kommentarer leave one →
  1. mars 12, 2014 8:57 f m

    Åh kära nån vad gulligt! Killingar är ju så söta!! Det låter fantastiskt trevligt att ni ska skaffa getter och jag hade gärna bytt ut tvn mot mjölkning jag också. Krya på dig!

    • mars 25, 2014 10:48 f m

      Ja, finns det något gulligare. Det skulle väl varva griskultingar kanske men det får vi ju så småningom också. 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: