Hoppa till innehåll

Insta-pics!

februari 28, 2014

Här kommer en laddning bilder från Syfestivalen från min Instagram-feed. Det är ju total full rulle när det är mässjobb att jag sällan hinner ta upp kameran även om jag har den med.. Om man vill föja mig på Instagram heter jag ”retroolivia” där….

IMG_5781 IMG_5796

Trisse är världens sötaste katt, han får ta mycket mer gos nu när vi inte har Stella som delar bördan längre. Kanske lite mer än vad han själv tycker är lagom men han står ut med oss som den stoiska kattkille han är. Det går liksom inte att låta bli honom när han är så där söt. Jag såg till att ta en bild på honom kvällen innan jag åkte för att klara av abstinensen.. Jag är pepp på morgonen innan jag ska gå till vår mässmonter och jobba.IMG_5798

På vägen upp till mässan hade jag stannat till hos Linne och lump i Laxå och plockat upp de här godbitarna som jag bläddrade i varje kväll på hotellet..

IMG_5800 IMG_5808

IMG_5809 IMG_5810

Otroligt fina modeller och jag blev extra förtjust i den tjusiga manikyren på händerna som visar olika sticksätt. Halmåne-manikyr ska det va!
IMG_5851 IMG_5850

Det är så härligt på mässa för man får så mycket fin feedback på våra garner. Alla blir så glada av färgprakten och det blir jag själv också. Det är som man ser det ur andra ögon när de är uppradade sådär för förevisning. Det bästa är att eftersom de är så tunna så är de perfekta till alla 40-tals modeller som jag frossar i just nu. Man stickade nämligen gärna i tunna garner på smala stickor på 40-50talet. Det tar lite längre tid måhända men det blir så otroligt snyggt och smidigt.
IMG_5846 IMG_5864

Mamma sitter vid workshopsbordet och jag hinner ta en ”selfie” innan det blir knöktjockt med människor.

/Some pics from my Instagram-feed from the fair I worked at the week before last…./

6 kommentarer leave one →
 1. mars 1, 2014 1:21 e m

  Får garnen och arbetena vara ifred för katten? 🙂
  Så super snyggt med sådana koftor! Som lite nybörjare håller jag mig dock till stickor större än 5 XD men älskar färgerna på garnen!

  • mars 1, 2014 2:21 e m

   Jadå, de får de faktiskt. Oftast iallafall, det har inte hänt några missöden än, det är tur att han har så mycket bus att hitta på ute att han oftast mest sover när han är inne 😉 Vad roligt att du gillar färgerna, det är härligt med färg. 🙂

 2. mars 1, 2014 11:04 e m

  Aaah! Jag vill ha den där turkosa koftan du har på dig på sista bilden!!!

 3. mars 7, 2014 12:32 e m

  Men vad roligt att min wordpress sida rekommenderade din blogg! Jag såg dig på syfestivalen och din blogg verkar var minst lika fiffig och rolig som du är piffig! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: