Hoppa till innehåll

Några nya fynd!

februari 23, 2014

I veckan hade vi jobbärende i Örebro och eftersom det ändå var på vägen stannade vi till på Linne och Lump i Laxå där jag gjorde två finfina fynd.

DSC_0037

Jag har spanat på en liknande stick-korg på Etsy ett bra tag nu, men eftersom frakt från Amerikatt inte är så värst billigt när det är lite större grejer har jag inte slagit till på någon. Så mycket bättre då när jag hittar en lite närmre och helt utan påslag för frakten. Nu står den här lilla praktiska korgen bredvid soffan och mina sticksaker är förvarade snyggt och fint. DSC_0018

Inte nog med det hittade jag även den här vårsöta scarfen i härlig tjock rayon. Precis vad man vill ha för att påminnas om att våren faktiskt snart är här, den här kommer bli perfekt att svepa in pin-curlsen i när vädret börjar bli lite varmare. Blommigt är ju alltid fint och den får mig att börja tänka på vad jag vill plantera för blommor i min trädgård så fort marken tinat lite till… Hortensia och Rhododendron har första tjing, efter de nödvändiga äppleträden förstås. Än så länge har trädgården inga fruktträd och det måste ju ändras snabbare än kvickt!
DSC_0067

DSC_0101

/Last week we went to Örebro to make some business errands, on the way back to the studio we stopped at an antique store and I made some great finds. I’ve been wanting a knitting basket like this for a long time and been ogling Etsy for one, but the shipping from the states made me hesitant to buy one. So much the better since I found one much closer to home. Now it stands by the sofa with all my knitting things in good order. I also found this lovely rayon scarf with a lovely springtime flower pattern. This will be excellent to wrap round the pin curls when the warmer days get here…./

2 kommentarer leave one →
  1. februari 26, 2014 8:12 f m

    Åh, jag vill också ha en sådan stickkorg! Den var helt underbar!

    • februari 28, 2014 2:54 e m

      Visst är den, väldigt praktiskt att ha bredvid tevesoffan och lätt att vika ihop och ta med sig. Håller faktiskt på att tillverka en till. Egentligen är det ju väldigt enkel konstruktion, några rundstavar, borra hål skruva ihop och sen sy en tygpåse typ och sätta fast. 🙂 Det fixar man ju lätt vilken fredagkväll som helst 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: