Hoppa till innehåll

Spioneri och Dry Martinis…

februari 20, 2014

Jag älskar filmer och serier som utspelar sig på 40-talet och när de utspelar sig i England och handlar om spioneri och andra världskriget desto bättre. Än så länge har jag bara sett första avsnittet av BBC serien Fleming men jag längtar redan efter nästa. Härlig 40-tals inspiration, en kaxig hjälte, svala femme fatales och listiga planer för att bekämpa nazisterna. Kan det bli bättre? (De första två avsnitten finns tillgängliga via HBO nordic, men man kan ju hoppas att SVT har vett nog att köpa in den också, för det är ju precis sånt här som borde gå på teve i mitt tycke. Enbart.)timthumb-3.php

timthumb-7.php

timthumb-4.php

timthumb-6.php

timthumb-1.php

timthumb-5.php(Bilder kommer härifrån)

/I’ve started watching the BBC series Fleming and really like it. Lots of 40s inspiration and thrilling spy stories. Everything I want in a television series actually. I can’t wait to see the next episode…/

 

2 kommentarer leave one →
  1. februari 22, 2014 3:33 e m

    Ser underbart ut – tack för tipset!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: