Hoppa till innehåll

Med den gröna baskern på!

februari 19, 2014

DSC_0522

Igår bar det av till Örebro för lite jobbärenden. Jag tog på mig min nya gröna basker och tillsammans med min kamelhårskappa och kamelhårshalsduk höll jag kylan stången.'

Det var skönt att ha håret rakt och utan preparat efter att ha haft det lagt i lockar under dagarna på mässa.
DSC_0495

Jag invigde det söta lilla hårspännet som jag hittade i mormors källare efter översvämningen. Det var mammas och hon hade det när hon gick i småskolan på 50-talet i Värmland. Jag tyckte det matchade baskern väldigt fint! Den här kamelhårskappan är mitt bästa plagg på vintern, värmer otroligt mycket utan att vara tung och otymplig och ormskinnsknapparna är inte fy skam de heller…DSC_0544Yesterday we went away to town to make some businessarrends. I wore my new green beret and my favorite camelhaircoat to defeat the cold. I wore my mommas hairbarette for the first time, she used to wear it to school in the 50s.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: