Hoppa till innehåll

Helgsbekväm…

februari 9, 2014

Det här är min bekvämaste klädsel och en riktig favorit just nu! Gammelmormors omlottklänning som utan skärp känns precis som en ateljérock med stora praktiska fickor att stoppa småprylar i. Med en underklänning som värmer under och raggsockar på fötterna är det den perfekta söndags-stassen.vardags

Om man vill se lite mer chic ut och komma ihåg hållningen är det bara att sätta på ett skärp. Lite mindre avslappat men ganska trevligt ändå…vardags3/This is what I wear on the weekends. My great grandmothers wrapdress  in a lovely 50s/60s cotton is the most comfortable dress ever, with a warm slip underneath and big wool socks I mosey around the house all sunday./

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: