Hoppa till innehåll

Rubinröd jumper med vita ränder…

januari 12, 2014

Det här är vad jag sysslar med om kvällarna just nu. Framstycket färdigt och bakstycket påbörjat. Jag tänkte att jumpern skulle få korta ärmar med en antydan till puff. Men det är fortfarande inte helt spikat. Jag har nämligen inte bestämt mig för om kortärmade jumpar i ylle är det mest praktiska i klimatet vi har här i Sverige. Kanske är det så att det är smartare att göra ärmen lite längre, även om det är rackarns snyggt med kortärmade jumprar… Vi får se, jag har ju än så länge lite tid på mig att slutgiltigt bestämma mig. Bakstycket ska ju bli färdigt först innan ärmarna påbörjas….

DSC_0126

DSC_0127(Garnet är Färgkrafts entrådiga givetvis (VP1 i Rubinrött och naturvitt)

/This is what I’m doing during the evenings lately. A striped jumper in a lovely rubyred shade. I think I will make it short sleeved, allthough I’m not sure yet. Maybe it’s a bad idea for the swedish weather to have a wooljumper with short sleeves? I have some more time before the backpiece is ready however to make the final decision./

 

4 kommentarer leave one →
 1. januari 14, 2014 6:55 f m

  Jag har faktiskt inte riktigt kommit fram till något väder/klimat där kortärmade yllejumprar är det mest praktiska – men precis som för dig har det inte hindrat mig från att sticka dem. Jag håller på sätt och vis på med en nu, från ”A stitch in time”, men har en paus för att sticka folkdräktsstrumpor.

 2. januari 14, 2014 11:50 f m

  Röstar på trekvarts, eller jäms med armbågen! Värmer lite mer men är sjukt praktiskt, och snyggt. 😉

 3. januari 15, 2014 6:29 e m

  Håller med – snyggt men kanske opraktiskt. Åh vad snyggt det kommer att bli oavsett!

 4. januari 16, 2014 11:07 f m

  Åh, nu är jag övertygad! Trekvarts blir det. SKönt när beslut är tagna och man slipper grunnna mer på det! Tack för backningen! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: