Hoppa till innehåll

Ibland har man tur!

november 26, 2013

Ibland har man ju dåliga dagar, det är ju bara så tyvärr. Man känner sig lite allmänt sur och usel. Det mesta går fel. Så var min dag idag.  Men så vips! Helt plötsligt vänder det totalt och det blir en av de bästa dagarna istället. Kontraster, det är förbaskat härligt ändå! Men varför vände det så tvärt då? Jo, jag gick in Jessica Silversagas blogg och läser mitt namn. Jag var ju med i en tävling förra veckan och tjolahopp! Jag vann! Ibland är det bara så härligt att få vinna lite. Speciellt när man haft en dålig dag och glömt vad otroligt många bra saker det finns i livet. Så tusen tack Jessica och Bergelin som anordnade tävlingen. Jag kommer bergis älska skorna och det kommer nog min stackars brutna lilltå göra också! Hurra, hurra, hurra!
Photo: Jessica Silversaga

/I’ve won these fantastic shoes on Silversagas giveaway. I had such a bad day but in just a second it changed to just the opposite, a great day. It’s so nice to win sometime too!/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: