Hoppa till innehåll

Klä sig för ruskväder…

november 21, 2013

halsdukI detta gråväder vi har nu är det bara till att pälsa på sig för att hålla värmen och vänta på bättre tider. Jag tillhör dem som gärna tar en rejäl vinter under en vecka eller två runt jul men sen är det nog och jag väntar ivrigt efter våren. En fördel med lite kallare väder är iallafall allt fint stickat man kan klä sig i för att värma sig en smula. Den här halsduken ”hittade” jag bland vårt sortiment av stickade saker på jobbet och beslöt mig för att låna den lite. En riktig klassiker till halsduk i spetsstickning och den där otroligt smarta”låsanordningen” som gör att man inte tappar sin halsduk hur mycket man virrar runt. För det har hänt mig åtskilliga gånger, speciellt om man dristar sig ut i julrusningen. Att man till slut blir både så trött och varm att man tappar både det ena och det andra. Baskern är min favoritbasker och jag bor i den i stort sett alla årstider förutom kanske den allra varmaste delen av sommaren. Kappan är min älskade kamelhårskappa ärvd från mormor som jag nästan sålde för en spottstyver på Vintagemässan i Örebro innan jag insåg att jag behövde den bättre själv.

/Now when the cold weather is here all one can do is to wear warmer clothes and long for spring. I love this laceknitted scarf that I borrowed from work. Warm and cosy and maybe I’ll keep it all winter long…/

One Comment leave one →
  1. november 21, 2013 2:33 e m

    Vacker bild!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: