Hoppa till innehåll

En liten morgontrosa…

november 5, 2013

I morse insåg jag att underklädeslådan bara hade de allra obekvämaste trosorna kvar och alla favoriter låg i tvättkorgen. Så innan jag åkte till jobbet tog jag med mig tekoppen upp i syrummet och sydde mig ett par nya. Det är ruskigt enkelt att sy sina egna underkläder och det är faktiskt rackarns roligt. Har man inte något trosmönster finns det åtskilliga att köpa eller också gör man som jag, klipper sönder några som suttit bra men kanske blivit lite uttjänta och så ritar man av delarna. Idag fick det bli ett par enkla i en tunn vit bomull/lycra som var riktigt skön i kvalitén och lämpade sig ytterst väl till ändamålet. Perfekt, för man ska ju egentligen inte behöva gå med obekväma och träliga underkläder. Inte ens på en tisdag.
DSC_0557/I realized today that all my comfortable underwear was in the laundry so I took my teacup and went up into the sewingroom before going to work an made myself a new pair of undies. It’s the easiest and funniest thing to make I think. And there isn’t any reason to walk around in uncomfortable underwear, not even on a gloomy tuesday like this./

5 kommentarer leave one →
 1. november 5, 2013 8:52 e m

  Life is too short för obekväma underkläder!

 2. november 6, 2013 10:50 f m

  Jag håller med till hundra procent. Har dessutom totalt snöat in på att sy underkläder och igår kunde jag pensionera en hel hög med gamla trosor som inte rikigt höll måttet.

 3. november 6, 2013 2:37 e m

  Så söta! Det stod en utställare på Symässan på Kviberg i helgen och sålde spetsar och resårer etc. för underklädes sömnad. Jag blev sååå inspirerad och så kommer du med ditt underbara inlägg också, nu måste jag ju helt enkelt sätta igång.

 4. november 8, 2013 8:54 f m

  Så vackra de blev!

 5. november 9, 2013 12:13 f m

  Haha jag blev tvungen att läsa två gånger. Vadå sydde egna trosor?, tänkte jag. Lite snabbt på morgonkvisten sådär. I love it!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: