Hoppa till innehåll

Senaste tidens Instagram…

oktober 19, 2013

Vi kör en sammafattning av den senaste tiden med lite Instagram-bilder. Vill man följa mig där så heter jag rätt och slätt ”retroolivia”.

IMG_5205 IMG_5178

Jag har sytt på jeansen varje morgon innan jobbet och nu är de så gott som färdiga. Här provar jag in midjevidden en sista gång. Så en kattbild, Trisse följer alltid efter när man går ut med Stella. Trogen liten rackare den där katten.

IMG_5172 IMG_5179

Jag tog en sådan fin ridtur i det fantastiska vädret att jag nästan storknade av lyckokänslor. Kansas den gamle gubben blev allt lite yster han med. Det är så härligt ute i skog och mark just nu. De har gallrat lite i skogen i närheten av vårt hus och det ligger timmer utmed vår väg. Det gör att hundpromendaden luktar något fantastiskt av tall och kåda.

IMG_5168 IMG_5159

Efterlunch-fikan på jobbet blev en dag (eller rättare sagt under flera dagar) Klings kokosboll. Äts med sked på en assiett för en extra lyxig känsla samt för att inte kladda ner fingrarna när man stickar. Jag tog in lite blommor från rabatten. Det är fint att kunna plocka sina egna snittblommor.

IMG_5146En morgon efter jag tagit ut hästarna i hagen såg vårt hus ut så här. Maken hade tänt i vedspisen och jag längtade in för att värma mig med den sedvanliga kannan Earl Grey.
IMG_5038 IMG_5143

Syltkakor bakas varje vecka i vårt hem. Det är ju ett måste med ett vettigt tillbehör till kaffet. Kansas skuttar ystert i hagen efter att jag tagit ut honom i sin stora hagen när jag kommit tillbaka hem efter Syfestivalen i Borås.

IMG_5085 IMG_5076

Syfestivalen i Borås och vår monter såg ut såhär. Uppraddat med både skor, tröjor och garner. Färg så det sprakar om det, precis så som vi vill ha det.

IMG_5100 IMG_5119

Jag lyckades extra bra med frisyren en dag och fick till en riktigt tjusig luggvåg. Det är härligt när det händer. Även om det ofta är mest handlar om tur.

IMG_5152 IMG_5083

Så avslutar vi med två hundbilder. Stella som vilar i soffan i vardagsrummet, hon hade varit krasslig gumman och det börjar märkas nu att hon är gammal. Lilla hjärtat. Sötaste hundflickan som finns. Bobby är inte så pjokig han heller. Eftersom Stella var sjuk när vi skulle åka på mässa fick han följa med oss för att inte störa Stella som behövde vila. Han skötte sig exemplariskt som mäss-hund och låg i sin bädd bakom vår monter och var väldigt nöjd med att äntligen få ha följt med.

/Here’s some pics from my Instagram (my name there is ”retroolivia”). /

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: