Hoppa till innehåll

Stå med händerna i byxfickorna…

september 6, 2013

13434

Vi håller på att bygga stallboxar inne i ladan. Så Kansas och Ruby har någonstans att sova om nätterna nu när sommaren snart är över och nätterna börjar bli kalla. Eller vi, det är min käre make som bygger jag står mest med händerna i fickorna och hejar på. De är snart färdiga nu, hurra!
13432

13433

Så småningom ska vi även bygga en liten sadelkammare ute i ladan (isolerad med värme) men tills det är gjort får sadeln stå i tvättstugan inne i huset för att lädret inte få fuktskador när höstfukten börjar komma.13435

Det är härligt att det ännu känns lite som sommar om kvällarna och att man fortfarande kan gå i kortärmat emellanåt. Det här är min favoritklädsel hemma på gården. Randig topp (måste göra några fler) och bomullsbyxor med hög midja (måste sy fler där med eftersom de här börjar bli väldigt slitna). Väldigt bekvämt är det iallafall och det är skönt med oömma kläder som går att jobba i och inte klämmer åt någonstans och är skönt inslitna men samtidigt lite lagom fina.1343/We’re building stableboxes inside the barn for Ruby and Kansas, so they have a nice place to sleep now when autumn soon is here and the nights are getting colder. I say we, but that actually means my dear husband. I stand next to him while he builds with my hands in my pockets and cheers him on. This is my favorite outfit home on the farm, comfortable and good workclothes, but still a bit stylish./

2 kommentarer leave one →
  1. september 7, 2013 1:53 e m

    Vilken slags tyg har du till byxorna? Får aldrig ändan ur och bestämma mig, men nu blev jag lite peppad igen när jag såg dina fina!

    • september 10, 2013 4:22 e m

      Det är en bomullstwill som jag köpt på swelogent.se. de säljer endast till företag och instutitioner. De är väldigt inriktade på skolor, textilslöjd osv. Men det borde väl finnas liknande i vanliga tygbutiker med. Lite som den typen av tyg som är i ”chinos-byxor”. 🙂 Det är väldigt bekvämt iallafall och slitstarkt. ypperligt till byxor om man inte vill ha stela jeans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: