Hoppa till innehåll

Rött och senapgult…

september 5, 2013

dagens2

Idag åkte vi till stan för att få hjälp med datorn på jobbet som är lite seg. Jag matchade rött med jordfärger och milda senapstoner. Koftan är ett etsy-fynd och den är en riktig favorit, äntligen var det tillräckligt svalt att bära den. Kjolen och blusen har jag sytt själv.dagens

Det blev uppsatt frisyr även om det både är klippt och nyfärgat. Nu är den dock lite rufsigare än tänkt eftersom jag tog bilderna efter stads-besöket.

Todays outfit, red and mustard. I just love to match red with mustard….

11 kommentarer leave one →
 1. september 5, 2013 3:57 e m

  Så mysiga färger! Och jag blir så avis på alla dina fina blusar 🙂

  • september 6, 2013 10:14 f m

   Ja, senap och rött har snabbt blivit en favorit. 🙂
   jag har ju tänkt göra mina blus-mönster graderade i olika storlekar och få dem upptryckta så jag kan börja sälja och ha kanske sew-alongs på bloggen. Men jag har inte hunnit få det färdigt än. Men det är på g. iallafall om du vill prova att sy dina egna blusar i samma stil som mina. 🙂

   • september 6, 2013 3:30 e m

    Jaaa! Har letat som en galning efter ett mönster som liknar. Men svårt att hitta lite större på etsy (typ 32 tum i midjan) och jag är för mycket nybörjare för att våga köpa ett mönster när jag inte kan gradera själv ännu 🙂

 2. september 5, 2013 4:43 e m

  Så fint! En riktigt härlig höstig kombination.

  • september 6, 2013 10:14 f m

   Tack Madde! Ja det är allt lite mysigt med höst nu och lite höstigare klädsel.

 3. september 6, 2013 12:55 f m

  Snygg färgkombo! Den skall provas nån gång 🙂

  • september 6, 2013 10:15 f m

   Ja det är fint som snus. Man får både murrigt och klatchigt i ett. Brunt och rött är ju väldigt snyggt också.

 4. september 7, 2013 6:24 e m

  Såå himla tjusigt! Enkelt men elegant! Me like!

  • september 10, 2013 4:24 e m

   Tack!! Jag gillar när det är enkelt men snyggt. Sånt som funkar till vardags men är lite tjusigt ändå. 🙂

 5. september 23, 2013 1:53 e m

  Vad fin du är! och härliga färger 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: