Hoppa till innehåll

Dessa vackra sensommarkvällar….

augusti 13, 2013

sensommar

Vi har haft några riktigt fina sensommarkvällar på det senaste. Efter dagens regnskurar kommer till sist solen fram och ger de mest fantastiska solnedgångar som vi avnjuter från verandan. Dimman ligger som en slöja över hästhagarna där Ruby och Kansas betar förnöjt. Det är otroligt vackert, det värmer i hjärtat och jag ler när jag ser mina älsklingar där ute.sensommar2/We have had some amazing summerevenings over the last couple of weeks. After the rain that fell during the day ended and the sun came out again making the most incredible sunsets overlooking our land. It makes a very nice panorama to enjoy from the veranda. Ruby and Kansas are happily grazing the misty fields and it’s just so beautiful that it makes me smile./

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: