Hoppa till innehåll

Favorithörnet…

augusti 18, 2013

lampa

Det här har blivit mitt favorithörn i huset just nu. Där man kan man sätta sig ned och bläddra lite i en bok eller bara tänka. Även om det just nu inte existerar mycket slö-sittande, det känns som jag springer från det ena till det andra mest hela tiden. Men det är mycket som skall göras, både på gården och på jobbet. Snart är ju hösten här och då gäller det att man hinner bli färdig med allt som måste vara färdigt, men en liten vilostund får man ju ändå lov att ta sig ibland, i favorithörnet med den alldeles nyfyndade lampan i den skönaste stolen. Men bara en väldigt liten…

/This is my favorite place in the house at the moment, a place to take it easy and just read a book or think for a while. But at the moment it doesent feel like I have much time for sitting down, there is lots to do both at the farm and at work before fall is upon us./

 

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: