Hoppa till innehåll

Mockfjärdsfynd!

augusti 11, 2013

På vägen hem från Sätergläntan stannade vi som vanligt på loppisen i Mockfjärd och jag gjorde några trevliga fynd.

fynd

Jag har tittat jättelänge på etsy.com efter spetsar att sätta på kragen på lämplig klänning men inte riktigt hittat det jag sökte. Så dyker det upp två jättefina i en låda på loppisen för en liten peng. Precis vad jag var ute efter och de kommer bli perfekta på en klänning i bästa 40-tals stil.
fynd2

En trevlig plåtask som en gång innehållit nitar men som jag tänkte ha att ha småpryttlar i. Älskar den där sortens text som det är på gamla förpackningar, man gjorde allting så mycket snyggare ”på den gamla goda tiden”.

fybd3Som knappoman tar jag varje tillfälle i akt att fylla på mina lager. Just nu är jag väldigt förtjust i honungsfärgat och senapsgult och jag ångrar lite att jag inte tog fler av de här knapparna. Mycket vill ha mer som det heter, men ibland får man ju faktiskt ta och ge sig. Även om det ibland är tämligen svårt.

 
 

/On our way home from Dalarna we stopped at a fleamarket and I did some finds. I’ve been looking for a lace collar appliqué  on etsy.com for a long time but not found any that was what I was looking for and then I accidentally found these in a drawer in the flea market. I was very happy indeed and these will really fit the the style of a 40s-style dress that I’ve been thinking of making some time in the near future. I also found this great thinbox for small things that one always seem to accumulate. And as a button-oholic I always take every opportunity to fill my stock of buttons, for the moment I’m quite obsessed with mustards and honey-yellow types of color and was very pleased about these lovelies./

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: