Hoppa till innehåll

En titt från Instagram…

juli 5, 2013

Här kommer en laddning med några av de senaste bilderna från Instagram (om man vill följa heter jag ”retroolivia”). Det har varit minst sagt hektiska och omtumlande veckor och det ska bli otroligt skönt att få ha semester nästa vecka. Men trots hetsen har vi ändå lyckats få till en hel del livskvalité, men så är jag ju av åsikten att det är nödvändigt. Ytterst nödvändigt med livskvalité i vardagen.

IMG_4190 IMG_4212

Vi var i Varberg en sväng runt midsommar och hade räkfrossa hos vännerna där. Mycket trevligt. Sedan var det bara att bege sig hemåt och bygga hage. Som vi slet och tidspress var det också. Eftersom jag några dagar senare skulle få hämta hem finaste Kansas och en hingst måste ju ha en egen hage att gå i.

IMG_4237 IMG_4305

Givetvis har jag inte kunnat låta bli att ta bild efter bild på Kansas. Det är så otroligt fint att jag äntligen fått tillbaka honom efter alla dessa år och nu är han verkligen min. Bara min. Det var väldigt spännande att köpa häst, detta är min första absolut egna häst som jag köpt själv. Det känns ganska mäktigt.

 IMG_4279 IMG_4278

Pionrabatten slog ut i full blom och jag var mäkta glad över att pionerna visade sig vara rosa. Ståtligt och tjusigt så det förslår!

IMG_4310 IMG_4283

Vi åt burritos till middag en dag och jag åt så jag nästan fick ont i magen, men så är det ju otroligt gott med. Så sydde jag lite förstås, den blå omlottklänningen visade sig bli en hemma-favorit den också.

IMG_4273 IMG_4260

Trisse visade upp sina färdigheter i trädklättring en morgon då jag promenerade hunden och så kom de första kantarellerna i kanten längs vår grusväg. Årets första är alltid de godaste.

IMG_4316 IMG_4329

Jag fick några fina kaffekoppar av en av mammas grannar som rensade ut i ett förråd. Mäkta fina tyckte jag och de passade bra med små koppar eftersom jag försöker skära ned på kaffe. Tricket nu är bara att inte ta påtår för många gånger. Så igår bjöd maken min mig på överaskningsmiddag. Han hade gjort en finfin älgstek (från en älg som gått runtomkring här i skogen) och hemgjord bearnaisesås.

IMG_4332 IMG_4334

Kvällen avslutades med ett litet glas portvin (som jag köpte i Portugal) och sen sydde jag på en ny klänning som jag tänkte skulle bli färdig nästa vecka. Så har mina dagar de senaste veckorna sett ut.

/This is some of the pictures from my instagram-feed. If you want to follow me there my name is ”retroolivia”. It’s has been a couple of hectic weeks to say the least. But I have managed to have some very nice times to. Like the trip to the coast and all the shrimps. Getting to buy my beautiful stallion Kansas. The peonies that turned out to be lovely shade of pink. Eating burritos until I almost got a stomachache. Sewing. Picking the first chantarelles of the season. My husband  made me a surprisedinner, elk roast and bearnaise-sauce. Very tasty, and drinking the last of the portwine I got in Portugal. And sewing some more.  /

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: