Hoppa till innehåll

Slarvfrisyren…

juni 21, 2013

Det här har blivit min standardfrisyr den senaste tiden. Även om jag kanske hade tänkt något annat slutar det nästan alltid såhär. Jag kammar ut lockarna lite lätt, och sen hafsa ihop det lite i fram. Ibland lite mer ordningsamt i några stående pin-curls och ibland lite mer oredigt som här. På sommaren är det ju trevligt med ett hår som klarar lite vind och rufs så det brukar oftast bli så ändå.

slarv

slarv2

Kanske borde ha kammat ut lite bättre i bak där, men ibland missar man ju sånt. För att spara håret lägger jag det emellanåt utan vare sig gele eller läggningsvätska. Istället tar jag lite olja på topparna innan jag lägger pin-curlsen. Det mår de torra topparna bra av och motverkar dessutom att lockarna blir frizziga. Hårblomman hittade jag i en låda jag inte öppnat på ett tag. Jag har gjort den själv med hjälp av plastorkidéer, limpistol och en hårkam. Faktiskt är det den enda kammen som inte glider ur mitt bångstyriga hår. Väldigt tacksamt och jag hoppas på att någon gång hitta fler som inte glider ur med en gång.

slarv4

/This is my standard-hairdo at the moment. Pin-curls that I hardly brush out and a messy updo in front, sometimes a little less messy with some standing pincurls but then again sometimes more messy like this time. It’s nice with a do that will work in the summer breezes without looking to out of shape. To save the hair I like to make the pincurls without any setting lotion, instead I just use oil of some sort, it nourishes the dry ends and keeps the hair from getting frizzy./

3 kommentarer leave one →
  1. juni 21, 2013 5:53 e m

    Snygging! Glad midsommar på dig!

  2. juni 22, 2013 9:52 f m

    Kjempefin! Har selv noen standard frisyrer, veldig greit i hverdagen! 😀
    Og glad midsommar, jeg håper jeg får feire på svenskevis en gang, her i Norge er det ikke sånn!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: