Hoppa till innehåll

Mot Varberg!

juni 22, 2013

Idag är det road-trip som gäller. Maken och jag ska nämligen bege oss nedåt i landet på en weekend-tripp till Varberg! Vi ska hälsa på vänner och ha det fint och mamma får passa huset och djuren under tiden vi är borta. Vill ni se vad jag (eller kanske snarare vi) hittar på så får ni följa mig på Instagram, där heter jag enkelt och lätt ”retroolivia”.

packning(för att inlägget inte skulle bli för tunt lade jag till en resväskebild, men egentligen är den gammal från när jag åkte till Danmark tidigare i vår. I själva verket har jag helt andra kläder och skor nedpackade den här gången.)

 

/I’m going away on a weekend-roadtrip. My husband and I are going to the coast to Varberg to visit friends and have a good time. If you want to see what I’m up to during my absence here at the blog you can follow me on my Instagram, I’m called ”retroolivia” there too to make it simple. See you in a few days!!/

 

One Comment leave one →
  1. lisakristin permalink
    juni 22, 2013 6:50 f m

    Vad mysigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: