Hoppa till innehåll

Loppislördag…

juni 17, 2013

I lördags var det storloppis nere i byn och jag var givetvis där en liten sväng. Mycket skräp förvisso och så mycket folk att man nästan fick panik men jag lyckades ändå knipa några fina små fynd. Jag försöker att skära ned på mängden grejer jag samlar på mig, det kan ju lätt gå över styr annars. Men lite smått kan man ju ändå få unna sig. Som den här 40-tals duken i tung viskos. Den kommer passa finfint på övervåningen där vi målat väggarna mörkgröna.loppislördag2Den här fina lilla 50-tals vasen var värd sin guldpeng. Älskar den här typen av  färgsättning på keramik.
loppislördag

Så var jag bara tvungen att fylla på förrådet av mässingsljustakar. Snart kommer ju obönhörligt hösten igen och då är ju levande ljus väldigt mysigt att ha i stugan. Totalt spenderade jag 30 kronor och det tycker jag att jag fick många godbitar för. loppislördag3This saturday there was a big flea market in the village. I was there and did some small finds, like this lovely 40s table cloth that will match the darkgreen walls we have upstairs perfectly. And that small 50s vase (I just love this type of coloring) and some brass candlesticks. All for the total amount of 30 SEK, pretty good deal I think.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: