Hoppa till innehåll

Om att dela arbetslokal…

juni 15, 2013
tags: , ,

Jag delar ju arbetslokal med en annan kille. Ibland är det kanske lite träligt att behöva dela, man får kompromissa en del och ibland går det inte att göra det man tänkt. Igår när jag skulle gå in i mitt tyglager för att dra ut en rulle möttes jag av det här.

kattpåtyg

Katten Trisse (killen som jag delar med) har hittat mitt tygförråd och givetvis den bästa platsen där det ligger några gosiga och varma ylletyger (som nu är rejält håriga och kanske till och med grusiga).kattpåtyg2

Han vänder på sig och undrar om det var något jag ville och blinkar mot mig med sömntunga ögon.
kattpåtyg3

Gäspar lite grann och vänder sig igen för att somna om. Det slutade med att jag aldrig ut någon tygrulle utan fortsatte med annat istället och Trisse låg kvar i sin gömma och sov i åtskilliga timmar…

kattpåtyg5

/I have to share my workingspace with the cat. This is what I found yesterday when I was going into my fabric-storage to take out a roll of fabric. The cat has found the best spot where I keep some nice and warm wool-fabrics. That now are quite hairy. He turns around wondering what I wanted and why I disturbed his sleep. And then he just turns around and go to sleep again, I never picked out that roll of fabric that I needed. Instead  I continued with something else and the cat slept peacefully for several hours more… /

2 kommentarer leave one →
  1. juni 15, 2013 12:34 e m

    Alt tøy blir jo finere med kattehår på!
    Veldig inspirerende og fin blogg du har.

    Heidi

  2. juni 15, 2013 7:16 e m

    Trisse! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: