Hoppa till innehåll

Bomb girls…

maj 28, 2013

När det är handsömnad som gäller brukar jag tycka det är lite trevligt att se på något inspirerande under tiden. Jag hittade den kanadensiska serien Bomb Girls på nätet och har ägnat de senaste dagarna åt att titta på flertalet avsnitt. Härligt underhållande intrig och men framförallt massvis med inspiration till både klädsel och hårläggningar. Älskar den här typen av serier, det görs alldeles för lite i mitt tycke. Tittar på den gör jag här! (Obs! Kontrollera länden på avsnitten, jag började titta på de kortare snuttarna innan jag insåg att det var scener bortklippta från dem. De som är runt 43 minuter är hela avsnitt)

tv-bomb-girls02

bombgirls2

bombgirls1

bomb-girls-ep-7-cast3-carol-carlyn-burchell-vera-anastasia-phillips-and-kate-charlotte-hegele-gardening

/When I’m sewing by hand I like to look at something entertaining while doing it. I finally found the canadian series Bomb Girls on the internet and been watching several episodes during the past couple of days. Lots of inspiration for both clothing and hairdo’s. I love it. I watch it here!/
2 kommentarer leave one →
  1. maj 28, 2013 6:57 e m

    Jeg elsker ”Bomb Girls!” Masse inspirasjon! Og det nederste bildet med den brune buksa er sydd av henne som har sydd bukser for meg 🙂 Veldig morro syns jeg.

    • maj 28, 2013 8:15 e m

      Åh, den byxan är ju jättesnygg! Borde kanske börja ha mer byxor, den outfiten är ju jättesnygg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: