Hoppa till innehåll

Utsikt från köksfönstret…

maj 15, 2013

Igårkväll låg solen fint över fältet och när vi trötta efter lång dag gick in och åt kvällsmat spelade lite dimma över dammen. En högst trevlig utsikt att ha från köksbordet om jag får säga det och om jag någon gång tänkt ”-varför köpte vi hus-skrället egentligen!?” så får jag svaret en sådan här vacker kväll. Jag är otroligt trött i kroppen efter att ha både kommit igång med ridningen igen efter en slö höst och vinter (träningsvärken i benen alltså!) och efter att ha slagit i stolp, ryckt i träd-sly och släpat saker i skogen. Men det är en skön trötthet, en sådan där trötthet som gör att man sover fint om nätterna. Imorgon ska den första hagen vara klar och invigas. Efter det är det dags att börja sätta de där 2000 granplantorna jag beställde i höstas och sen är det dags för hage två. Det behövs inget gymkort när man har gård inte, träning får man på köpet!damm

This is the view we had from the kitchentable yesterday evening. Tired to the bone with both regular work and then working with the fence for the horses pasture and getting rid of some trees that where lying down in the woods. Tomorow the pasture needs to be ready because we are moving the horses there. Then all we have to do is plant the 2000 fir tree’s that I ordered and after that it’s time to make the fence for pasture number two. Allthough it’s hard work it’s nice to be tired after heavy body work like that, one really get a nice nights sleep and of course it’s really no need to go to the gym as a farm owner, the exercise  is there for free.. 

2 kommentarer leave one →
  1. maj 15, 2013 8:52 f m

    Så härligt det låter!

    • maj 15, 2013 9:00 f m

      ja men visst, så skönt att äntligen ha grönt och vår så man kan var ute lite mer… 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: