Hoppa till innehåll

Ett lyx-måste!

maj 14, 2013

ysl

Det finns vissa måsten i livet. Rött läppstift är ett av dem. Så när mitt röda favoritläppstift från YSL (Rouge pur  nr:143) var helt slut var jag bara tvungen att skaffa ett nytt trots att jag just nu är fattig som en kyrkråtta (hej dränering, infiltration och dikning!). Det ville sig så att 143:an slutat tillverkas. En kort tids panik sen insikten om att de förmodligen har något liknande.

ysl2

Mycket riktigt, det är klart att en klassiker såsom det knallröda läppstiftet alltid finns i sortimentet! Det fick bli ett Rouge Pur Couture istället, i färgen Le Rouge (nr:1). Jag testade dem mot varandra och de visade sig vara mycket snarlika. Så nu har jag ett nytt förmodat favoritläppstift, i lyxigaste hylsan från favoritmärket Yves Saint Laurent!. Mitt lyxmåste inkluderade även en ny läppenna. För den jag hade innan sjöng liksom läppstiftet på sista versen. Nu är frågan bara om den nya Rouge pur är lika bra som den gamla. Jag återkommer med uppdatering….

 

 

/There are some things in life that are necessary. Among those things I count the red lipstick, so despite beeing poor as a church mouse at the moment I just had to have a new one when my old favorite Rouge pur 143 was running out. It turns out they stopped making the 143, after a slight panic I realized there must be something similar, because red after all is a classic. So I decided on the Rouge Pur Couture in the color Le Rouge (nr:1). When compared to the 143 they are strikingly similar. So maybe I have a new favorite here, I’d like to think so. Yves Saint Laurent is my absolute favorite brand when it comes to cosmetics and think that they would make a product that I wouldn’t be happy with./

4 kommentarer leave one →
 1. maj 14, 2013 7:13 f m

  Ja men gud alltså! Jag för står inte det där med att ta bort olika färger och ändra om formulor… Det känns ju som att det är större risk att förlora kunder när man gör så (och de för budskapet vidare så färre vågar prova)

  Önskar jag hade tid att sy och fixa, jag blir så himla sugen när jag ser hur mycket du producerar! Tyvärr sitter jag framför en dator minst 8 timmar per dag och pluggar och resten av tiden vill jag ju spendera med familjen :/

  Det där med att vara fattig som en kyrkråtta… Det är genom ett enstaka tillfälle för lyx som man klarar det med humöret i behåll! Min lyxprodukt är mascara 🙂

  Kram

  • maj 14, 2013 8:56 f m

   Nej det är så störigt att de gör så. När man hittat sin favorit är de självklart borta när det är dags att skaffa ny. Har hänt mig flera gånger.

   Tja, jag har en bra energi till att få saker gjort just nu. Men så har jag ju inte barn än, och har ett väldigt flexibelt jobb så det är klart att det hjälper till 🙂

   Är väldigt nöjd med läppstiftet, går runt idag och har arbetskläder men ändå chict röda läppar 🙂

 2. maj 15, 2013 7:13 f m

  😀 Bara man har röda läppar så kan man ta en tripp in till stan med flanellskjorta, jeans och leriga boots *he he*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: