Hoppa till innehåll

Favoritrummet…

maj 1, 2013

Jag möblerade om lite häromkvällen och flyttade den röda lilla fåtöljen som tidigare stod i vardagsrummet till syrummet på övervåningen. Jag blev riktigt nöjd, för det är ju trevligt att ha ett ställe att vila sig lite mellan varven eller bara sitta skönt när man klurar ut vad som skall sys härnäst. Det här är nog mitt favoritrum i hela huset. Inte nog med att det är min egna lilla vrå där jag kan låta kreativiteten flöda, det är även ett alldeles fantastiskt ljus i rummet, speciellt på kvällarna. När jag sitter vid min symaskin i slutet av dagen lyser kvällsolen in och jag har utsikt över vårt fält där hästarna kommer beta så småningom. Det är riktigt trevligt, en chans att filosofera lite grann och ladda batterierna,  jag värdesätter varje stund jag får spendera i mitt favoritrum. Härligt, härligt!

syrum

/I rearranged the furniture in my sewing room the other day. From the living room I took the small red chair and placed it here instead. It’s a very nice addition to the room, a cozy place to sit while thinking about what next to make or just taking a break from the sewing machine. I just love this room, not only is it my special place to be creative but the light in this room is quite spectacular. The evening sun shines through the window and outside I have the view of our fields where my horses will graze in the future. Very lovely indeed and I’m grateful for every second I get to spend in there./

3 kommentarer leave one →
 1. maj 2, 2013 8:23 f m

  Vad fint! Skulle också vilja ha en fåtölj i mitt syrum. Att vila i eller virka i 🙂

  • maj 2, 2013 8:49 f m

   ja det är väldigt trevligt inslag faktiskt. Trevligt när man har besök i syrummet också. 🙂

 2. maj 2, 2013 2:34 e m

  Så herlig! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: