Hoppa till innehåll

Krokus!

april 24, 2013

Äntligen, äntligen känns det som om våren kommit! Vi har fått en hel radda med krokusar i vår rabatt. Det är mäkta spännande nu eftersom vi inte känner till vad som finns i vår trädgård vankas det den ena överraskningen efter den andra. Krokusar fanns det iallafall gått om, undrar just vad mer som behagar komma upp ur jorden. Jag tror att vi även kan ha några tulpaner på ingång när vädret blir varmare. Det är så underbart att äntligen ha en alldeles egen trädgård att fixa och dona i. Det här första året ska vi ta det lite lugnt, just eftersom vi inte riktigt vet vad som gömmer sig i jorden är det ju dumt att börja gräva upp och sätta nytt.  Många planer har jag dock, det kommer bli så roligt att år efter år jobba för att de ska fullbordas.

krokus2

/Finally spring! In these last couple of days our flowerbed has blossomed with lilac and yellow crocuses. I’m very happy for at least that little sign that the winter may be on it’s way out, even if it’s still quite cold at night. I love having my own garden to grow things in, I have many ideas on what I want to do. But this first year we will take it a bit slow. Since the garden is new to us we really don’t know what will show up in the ground and then of course it’s not a good idea to start digging and planting new things. I love the surprises though, to go and look in the earth from time to time and guess what might be. The crocuses where a surprise and I think that maybe we have some tulips starting to show…/

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: