Hoppa till innehåll

Gården förr!

mars 10, 2013

Såhär såg vår gård ut förr i tiden. Närmre bestämt 1961. Vi har den här bilden hängande i vardagsrummet och ibland står jag framför den och drömmer mig tillbaka hur det kan ha varit på den tiden. Det ser ju inte riktigt likadant ut nu måste jag säga. På 50 år har träd tagits bort, nya träd har kommit till, huset har byggts till och markerna har förändrats. Men det är väldigt roligt att veta hur det såg ut en gång i tiden, och kunna använda sig av den kunskapen allteftersom vi förändrar vår gård så den blir som vi vill ha den. Nu snart är det dags att börja fixa utomhus, planera trädgård, gräva trädgårdsland, bygga ankhus, slå i stolp till hästhage. Det är verkligen något jag ser fram emot. Så kom igen våren, du är efterlängtad!

husbild/This is our farm, how it looked in 1961. We have this picture hanging in the livingroom and sometimes I can just stand infront of it and dream about how life back the could have been. There quite a lot that has changed. Trees have been removed, new trees have grown, the house has been added to, and the land looks quite a lot different. It’s very nice though to have this old picture to look at, and have in mind as inspiration when we are making the farm look as we want it to…/

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: