Hoppa till innehåll

Hålla sig på mattan…

mars 7, 2013
tags:

Katten älskar att ligga på mattan och leka med sitt snöre. Tänk vad roligt man kan ha med ett enkelt litet snöre. I alla fall om man är en fånig liten kattkille. När det inte är snöret som är roligast i världen kan man även leka med hundens svans (uppskattas inte av hunden), lättölskapsyler som han hittar på bordet och snor snabbt som ögat, pennor hamnar lite varstans på golvet och under kylskåpet om man inte aktar sig och varför inte dra banden på mitt förkläde som hänger på en krok. Lättroat var ordet.

katten2

katten3

katten

/The cat just loves his string. Very easily amused indeed to be so fond of a simple string. When he’s not playing with his string he likes to play with the dogs tail (not something the dog is very fond of),pens, the strings on my apron that hangs on a hook in the kitchen. Very easily amused was the word./ 

3 kommentarer leave one →
  1. mars 8, 2013 8:08 f m

    Underbara katt!

  2. april 8, 2013 7:52 f m

    Cutie! Ours love to play with all kinds of strings and cords, too 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: